Survivalismi Wiki:Vastuuvapaus

Survivalismi Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Survivalismi Wiki ei takaa tietojen oikeellisuutta

Survivalismi Wiki on vapaasti muokattavissa oleva tietosanakirja. Kuka tahansa, jolla on Internet-yhteys, voi muokata Survivalismi Wikin artikkeleja.

Survivalismi Wikista löytyy paljon arvokasta ja totuudenmukaista tietoa, mutta Survivalismi Wiki ei kuitenkaan voi taata Survivalismi Wikissä olevan tiedon oikeellisuutta. Vaikka virheellisiä tietoja pyritään korjaamaan Survivalismi Wikissä, kenelläkään ei ole velvollisuutta korjata niitä, ja tästä syystä kaikki Survivalismi Wikista löytyvä tieto toimitetaan sinulle ilman takuuta oikeellisuudesta tai sopivuudesta mihinkään käyttötarkoitukseen.

Kukaan Survivalismi Wikin kanssa tekemisissä oleva ei ole millään tavalla vastuussa virheellisten tai loukkaavien tietojen olemassaolosta tai niiden käytöstä.

Survivalismi Wikissä oleva tieto tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi ja ilman velvoitetta; tämän sivuston käyttö ei luo käyttäjän, Survivalismi Wikin tai kenenkään Survivalismi Wikiin liittyvän henkilön välille sopimus- tai vastuusuhdetta. Kenellä tahansa on rajattu oikeus käyttää ja kopioida materiaalia Survivalismi Wikista, mutta tämä käyttöoikeus ei muodosta tai implikoi minkäänlaista sopimuksellista tai muunkaltaista korvausvastuuta.

Toisten osapuolten materiaali

Survivalismi Wiki saattaa sisältää muiden osapuolien tavaramerkkejä tai muita lailla suojattuja immateriaalisia hyödykkeitä. Ne kuuluvat omistajilleen eikä niiden käyttö Survivalismi Wikissä anna kenellekään oikeutta käyttää niitä muussa yhteydessä. Jos toisin ei mainita, Survivalismi Wikillä ei ole tosiasiallista suhdetta tavaramerkkeihin tai niiden omistajiin eikä Survivalismi Wiki siten voi myöntää kenellekään oikeutta käyttää kyseessä olevia tavaramerkkejä.

Laillinen asema

Survivalismi Wikista löytyvä tieto saattaa rikkoa lakia joissain valtioissa, joiden alueelta Survivalismi Wikiä luetaan. Survivalismi Wiki ei rohkaise tai yllytä rikkomaan paikallisia lakeja tai asetuksia, mutta koska Survivalismi Wikin tieto on fyysisesti talletettu Suomeen, Survivalismi Wiki nauttii tallennuspaikassaan Suomen perustuslain ja Yhdistyneiden kansakuntien yleismaailmallisen ihmisoikeuksien julistuksen kaikille suomaa sananvapaus|sananvapautta. Kaikkien valtioiden lait eivät välttämättä takaa tätä vapautta, ja siksi Survivalismi Wiki ei voi olla vastuussa mahdollisista rikkomuksista, joita Survivalismi Wikin käyttäjä tekee lukiessaan Survivalismi Wikia tai luodessaan hyperlinkkejä muista hyperdokumenteista Survivalismi Wikiaan.

Tarvittaessa käänny asiantuntijan puoleen

Jos tarvitset tarkkoja neuvoja jostain aiheesta (esimerkiksi lääketieteellisiä tai lainopillisia neuvoja), käänny osaavan asiantuntijan puoleen.